2075532.jpg

Häiriköitä on moneen lähtöön. Maailmanparantaja Charlesin toiminta on johtanut ilmiöön, jossa muutkin ovat alkaneet toimia hänen kiinnostuksenkohteiden hyväksi. Hyvä. Prinssin vastakohtahäiriköt saavat kuitenkin omalla toiminnallaan myös dominoefektin aikaan. Ikävä kyllä.

Alakoulun kuudennella "Olli" on juuri seurannut vierestä kun "Harri" on uittanut Ollin punaista pipoa wc-pytyssä. Ollin katse on luotu alas. "Ei siinä lue sun nimeä", Häirikkö-Harri perustelee. Olli väittää vastaa. Siitä lähtien hän kuitenkin tietää, että kun reppuun, kenkiin, pulpettiin, pipoon ja takiin on kirjoitettu oma nimi, on hänellä oikeus vaatia väärintekijälle rangaistusta.

Seuraavana päivänä hän kirjoittaa huoneensa oveen "Ollin huone", pulpettiinsa "Ollin pulpetti" ja pitkin kotia "Ollin hengitystila". Myöhemmin yläkoulussa Olli löytää kaltaisiaan nuoria, jotka ovat traumatisoituneet häiriköiden hirviöinnin seurauksena. Olli klikkiytyy ja hänestä tulee Ode.

Ode päättää ettei häneltä viedä pois enää mitään ikinä. Kotikadun kulmiin ilmestyy tägejä ja graffitteja, niissä lukee iso O. Ode ja hänen kaverinsa alkavat merkitsemään reviiriään. Se loppuu vasta kun maailma on heidän.

Kefeidi

Koulurauhan Demo08 kilpailun voittanut T-ryhmän Vastaus

http://www.youtube.com/watch?v=vlqAXl78mNs